Útočník Lambert má zo Southamptonu namierené do FC Liverpool

NETKY.SK • 30 Máj 2014, 13:01 • 2 min
Útočník Lambert má zo Southamptonu namierené do FC Liverpool

LONDÝN - Anglický futbalový reprezentant Rickie Lambert by sa mal stať novým spoluhráčom Martina Škrtela v FC Liverpool.

slovakia

left justify in out

Podľa viacerých anglických médií absolvuje útočník FC Southampton ešte pred odchodom na MS v Brazílii lekársku prehliadku, po ktorej by sa mal transfer skompletizovať. Liverpool za neho zaplatí okolo 5 miliónov libier.

 

Tridsaťdvaročný Lambert zaznamenal v uplynulej ligovej sezóne trinásť gólov a vlani debutoval v anglickom národnom tíme. Reprezentačný kouč Roy Hodgson ho zaradil aj do kádra pre svetový šampionát. V Liverpoole ho čaká v útoku silná konkurencia, v tíme pôsobí uruguajský kanonier Luis Suarez i ďalší anglický reprezentant Daniel Sturridge. Lambert hrával na Anfield Road už v mládežníckych kategóriách, vo veku 15 rokov ho ale označili za nie dostatočne perspektívneho pre klub.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona