Útočník HC Olomouc Mikúš: Nehrá sa na umelecký dojem

NETKY.SK • 10 Október 2016, 13:04 • 2 min
Útočník HC Olomouc Mikúš: Nehrá sa na umelecký dojem

ZLÍN - Hokejisti Olomouca nemali zlý štart do sezóny v najvyššej českej súťaži.

slovakia

left justify in out

V nedeľu sa však predstavili na ľade Zlína a domov sa vracali bez bodu, jediný gól "kohútov" pri prehre 1:3 zaznamenal slovenský útočník Juraj Mikúš po prihrávke od Františka Skladaného. Do streleckej listiny sa 29-ročný skalický rodák zapísal v úvode 4. minúty, no domáci vzápätí vyrovnali a neskôr pridali ešte dva góly. "Aj v predchádzajúcich zápasoch sme inkasovali veľmi rýchlo po našich góloch. Mužstvo to zráža nadol," myslí si vicemajster sveta z Helsínk 2012.


Hráči Olomouca sa v Zlíne prezentovali kvalitným výkonom, na body im to však nestačilo. "Nebol to z našej strany zlý zápas, ale nehrá sa na umelecký dojem. Viazlo nám zakončenie, tiež nám chýbalo aj trochu šťastia či drzosti pred bránkou. Mali sme dosť streleckých pokusov, isto viac ako domáci. Bohužiaľ nám to tam nepadalo," dodal Juraj Mikúš.
Vyjadrenia slovenského útočníka priniesol oficiálny web klubu HC Olomouc.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies