Útočník Havlát pre zranenie nenastúpi za Kometu Brno

NETKY.SK • 25 Január 2017, 14:12 • 2 min
Útočník Havlát pre zranenie nenastúpi za Kometu Brno

BRNO - Český hokejový útočník Martin Havlát napokon nebude v kariére pokračovať v tíme HC Kometa Brno. Majster sveta z roku 2000 sa od začiatku januára pripravoval s brnianskym A-mužstvom, ale v snahe o pokračovanie kariéry v Tipsport extralige ho zastavilo zranenie. Klub z Brna o tom informoval na oficiálnej stránke.

slovakia

left justify in out

Ambiciózny klub sa napokon bude musieť zaobísť bez 35-ročného útočníka, ktorý má na konte 865 štartov v NHL.

 

"Martin sa zranil na tréningu, takže je jasné, že ďalej nemôže pokračovať. Uvedomuje si, že extraliga je náročná súťaž, hlavne play off. Sám sa rozhodol, že ďalej trénovať nebude. Ísť nepripravený do play off nemôže nikto. Je to škoda, pretože na ľade vyzeral dobre, od piatku sme s ním počítali do zápasov. Nakoniec to nevyšlo. Martina to veľmi mrzí, ale ideme ďalej. Máme výborný tím, ktorému veríme. Veríme tvrdej práci, ktorú chlapci odvádzajú," uviedol pre klubovú stránku hlavný tréner, generálny manažér a majiteľ klubu Libor Zábranský.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies