Útočník Handzuš by rád naživo videl päťstý gól Hossu v NHL

NETKY.SK • 14 Október 2016, 13:34 • 2 min
Útočník Handzuš by rád naživo videl päťstý gól Hossu v NHL

CIHCAGO - Slovenský hokejový útočník Michal Handzuš aktuálne nefiguruje v kádri žiadneho tímu a tak skoro ani nebude, definitívne sa však nechystá zavesiť korčule na klinec. V súčasnosti je so synom a mamou v americkom Chicagu, v ktorom s miestnymi Blackhawks v minulosti získal Stanleyho pohár.

slovakia

left justify in out

"Na Slovensko sa vraciam až koncom novembra. Potom uvidím, čo bude ďalej. V kariére pravdepodobne budem pokračovať, ale uvidím, ako na to zareaguje moje telo. Zvolil som si po predchádzajúcej sezóne dlhšiu pauzu, potreboval som si oddýchnuť, najmä psychicky. Chcel som byť s rodinou," povedal Michal Handzuš v rozhovore pre denník Šport.


Tridsaťdeväťročný rodák z Banskej Bystrice si v stredu nenechal ujsť otvárací duel Chicaga v NHL proti St. Louis (2:5). Videl presný zásah Richarda Pánika podporený asistenciou Mariána Hossu. Veľkou motiváciou návštevy miestnej haly United Center bola možnosť, že Marián Hossa dosiahne v profilige jubilejný päťstý presný zásah.

 

"Keďže som v Chicagu, nemohol som si nechať ujsť tento duel. Prajem si, aby som Majov jubilejný zásah videl naživo. Verím, že sa čo najskôr presadí," pokračoval Handzuš. Páči sa mu, že Hossa aj ako 37-ročný na ľade lieta ako mladík. "Fascinuje ma, aký je stále rýchly. Marián nestarne, môže hrať hokej, dokedy bude chcieť," dodal.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies