Útočník David Krejčí zvíťazil v ankete Zlatá hokejka o najlepšieho českého hokejistu

NETKY.SK • 23 Jún 2013, 11:00 • 2 min
Útočník David Krejčí zvíťazil v ankete Zlatá hokejka o najlepšieho českého hokejistu

PRAHA - Útočník Bostonu Bruins David Krejčí v sobotu premiérovo zvíťazil v ankete Zlatá hokejka o najlepšieho českého hokejistu sezóny 2012/2013. Informoval o tom portál idnes.cz.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný center, ktorý aktuálne bojuje v zámorí o Stanleyho pohár, predstihol o 60 bodov svojho klubového spoluhráča Jaromíra Jágra. Trojicu najlepších hráčov uzatvára Tomáš Plekanec z Montrealu Canadiens. "Zemiaková" pozícia sa ušla Jakubovi Voráčkovi, ktorý iba o päť bodov predstihol Martina Straku. Organizátori ankety pristúpili po "nešťastnom" ročníku 2011 k zmene termínu hlasovania. Krejčí totiž pred dvoma rokmi získal v Bostone Stanley cup a bol najproduktívnejším hráčom play off, no v ankete obsadil až siedme miesto. Uzávierka súťaže bola v tom čase 23. mája, pričom len vtedy vrcholilo v zámorí play off.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona