Útočník Branislav Rapáč skončil v Pardubiciach pre nízku produktivitu

NETKY.SK • 13 Október 2016, 14:48 • 2 min
Útočník Branislav Rapáč skončil v Pardubiciach pre nízku produktivitu

PARDUBICE - Vedenie českého extraligového klubu Dynamo Pardubice ukončilo spoluprácu so slovenským útočníkom Branislavom Rapáčom. Podľa generálneho manažéra a trénera Pavla Rohlíka je dôvodom nízka produktivita 23-ročného útočníka. Klub o zmene v kádri informoval na oficiálnej stránke.

slovakia

left justify in out

Branislav Rapáč prišiel do Pardubíc v priebehu sezóny 2015/2016. V nej stihol za Dynamo odohrať 28 zápasov, v ktorých dosiahol bilanciu 4 góly a 2 asistenciu. V aktuálnej sezóne sa v 10. zápasoch strelecky nepresadil, zaznamenal iba tri asistencie.

 

"Braňo nebol tak produktívny, ako sme my aj on očakávali. Určite nám však pomohol v minulej sezóne. V súčasnej sa mu nedarilo prebojovať do prvých troch formácií. Dohoda s ním i s jeho agentom bola veľmi seriózna a ďakujem mu za odvedené služby," uviedol Rohlík pre klubový web Dynama Pardubice.

 

"Chcel by som poďakovať klubu za príležitosť hrať českú Tipsport extraligu. Rozišli sme sa priateľsky, po vzájomnej dohode. Celej organizácii prajem všetko najlepšie," poznamenal pre hcpce.cz Rapáč.

 

Klubu sa od úvodu sezóny nedarí podľa predstáv a už sa to prejavilo aj na viacerých zmenách. Pohyb nastal v realizačnom tíme, do bránky prišiel skúsený Jakub Štěpánek. Zmeny ešte zrejme budú pokračovať. "Chystáme sa mužstvo doplniť o jedného produktívneho a dôrazného útočníka," priznal Rohlík.

 

Do pardubického Dynama nedávno prišiel aj útočník Hynek Zohorna a aj obranca Filip Novák, ktorý v minulosti krátko pôsobil aj v Slovane Bratislava.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies