Útočník Bäckström sa sťahuje za parťákom Ovečkinom do Dinama Moskva

NETKY.SK • 19 Október 2012, 12:42 • 2 min
Útočník Bäckström sa sťahuje za parťákom Ovečkinom do Dinama Moskva

Útočník Bäckström sa sťahuje za parťákom Ovečkinom do Dinama Moskva

slovakia

left justify in out

img

Švédsky hokejový útočník Nicklas Bäcskström sa rozhodol nasledovať svojho spoluhráča z Washingtonu Capitals Alexandra Ovečkina a počas výluky v NHL bude hrať za Dinamo Moskva.

"Chcem hrať hokej a toto bude zábavná výzva. Moje srdce patrí Brynäsu, žiaľ ale, nemôžem zmeniť pravidlá vo švédskej lige. V Rusku pôjde v mojom prípade možno iba o krátky pobyt," povedal Švéd pre SVT Sport narážajúc na fakt, že v najvyššej švédskej Elitserien môžu kluby podpisovať hráčov iba na celú sezónu. 

Dvadsaťštyriročný Bäckström by mal pristáť v Rusku už v piatok a čoskoro sa pripojí aj k tímu obhajcu Gagarinovho pohára, v ktorom pôsobí aj slovenský obranca Dominik Graňák. 

Zo zostavy Capitals sa už okrem Bäckströma a Ovečkina rozhodlo hrať v Európe aj trio Michal Neuvirth, Wojtek Wolski a Brooks Laich. 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies