Útočník Aubameyang bol z Dortmundu sklamaný, zostal mu však verný

NETKY.SK • 22 September 2017, 09:18 • 2 min
Útočník Aubameyang bol z Dortmundu sklamaný, zostal mu však verný

PARÍŽ - Futbalista Borussie Dortmund Pierre-Emerick Aubameyang bol sklamaný z tohto, že mu nevyšiel letný transfer, dnes však neľutuje, že zostal v nemeckom klube.

slovakia

left justify in out

Jeho dlhoročná túžba stať sa hráčom Realu Madrid sa nenaplnila ani minulé leto. "O Madride už nebudem hovoriť," uviedol 28-ročný Gabončan v rozhovore pre francúzsku televíziu RMC Sport.

"Mali sme dohodu s Dortmundom, že v lete smiem prestúpiť. Nestalo sa tak. Bolo to sklamanie, ale na druhej strane sa čosi stalo: Zostal som rád, pretože sa tu cítim dobre. Nie je to žiaden problém, budeme spolu pokračovať v tvrdej práci," povedal útočník.

 

Ponúk mal dosť, čo aj sám potvrdil: "Približili sme sa k sebe s AC Miláno, nebol veľký rozdiel medzi tým, čo zarábam tu a čo by som dostal tam. Zaujímam sa o tento projekt, ale z rôznych príčin sa nakoniec prestup neuskutočnil." Aj Paríž Saint-Germain sa interesoval o jeho služby, dal však prednosť dvojici Neymar - Kylian Mbappé.

A čo čínsky záujem o Aubameyanga? "Nebral som to vážne. V skutočnosti to bola jedna veľká katastrofa. Prišli, odišli, povedali, že sa vrátia. Nevrátili sa však," povedal futbalista Borussie Dortmund.

 

Jeho tím odštartoval novú sezónu vynikajúco, z piatich ligových zápasov štyri vyhral, jeden remizoval, zatiaľ neinkasoval ani gól (skóre 13:0) a je na čele tabuľky I. bundesligy. Bilancia gabonského futbalistu? Päť zápasov, päť gólov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies