AKTUALIZOVANÉ Za incident s použitím nožov na ruskej škole mohol konflikt medzi študentmi

NETKY.SK • 15 Január 2018, 08:49 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ Za incident s použitím nožov na ruskej škole mohol konflikt medzi študentmi

PERM - Bitku s použitím nožov, ku ktorej došlo v pondelok v strednej škole v ruskom meste Perm, začali príslušné úrady vyšetrovať pre podozrenie z pokusu o vraždu. Podozrivých polícia zadržala.

slovakia

left justify in out

Útok si vyžiadal zranenia najmenej 15 ľudí, pričom 12 z nich sú hospitalizovaní.

 

Rezné zranenia utrpela aj jedna učiteľka, ktorá sa spolu so žiakmi a ďalšími kolegami snažila bitkárov oddeliť a spacifikovať.

Väčšina obetí má ľahké zranenia. Učiteľka a dvaja žiaci vo veku 15-16 rokov sú zranení ťažko a v nemocnici sa museli podrobiť operáciám.

 

V pondelok dopoludnia došlo v budove školy ku konfliktu medzi dvoma maloletými osobami - súčasným a bývalým žiakom školy, ktorí mali pri sebe nože. Podľa predbežných informácií sa jeden z aktérov bitky liečil na psychiatrii.

 

Motív činu polícia zatiaľ nepozná, ale podľa spravodajských webových portálov išlo o pomstu za urážky zverejnené na internete.

 

V dôsledku incidentu všetkých žiakov a pedagógov zo školy evakuovali. Vyučovanie bolo zrušené.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies