Uťahujete si zo svojej polovičky? Takto to ovplyvňuje váš vzťah!

NETKY.SK • 22 Január 2019, 11:24 • 2 min
Uťahujete si zo svojej polovičky? Takto to ovplyvňuje váš vzťah!

Je humor skutočne korením života? Toto si myslia vedci!

slovakia

left justify in out

Ako vyzerá váš vzťah? Dokážete si zo seba s partnerom vzájomne uťahovať bez toho, aby sa jeden urazil? Alebo vyznávate skôr absolútnu serióznosť? Samozrejme, toto je vec na každého individuálne zváženie, každý je totiž iný a v živote potrebuje rôzne veci. Treba však povedať, že prehnaná vážnosť vášmu vzťahu neprospieva. Prišli na to vedci z Univerzity v Kansase.

 

img

 

Odborníci sa touto problematikou zaoberali dlhých 30 rokov a až teraz sa im podarilo dospieť k určitým záverom. Venovali sa pozorovaniu vzťahov 15-tisíc ľudí a dostali sa k jednoznačnej odpovedi. Humor je jedným zo základných kameňov dlhodobého a stabilného vzťahu.

 

img

 

Ak sa teda so svojím partnerom viete zasmiať, ste na tom výborne. Samozrejme, keď si „robíte srandu“ jeden z druhého, treba mať určené isté hranice. Vzájomné znevažovanie a vysmievanie sa z „nedokonalostí“ nie je tou správnou cestou. Takto by ste vzťah mohli skôr vážne naštrbiť. Ak ale odhadnete tú správnu hranicu a obom vám to vyhovuje, je veľmi pravdepodobné, že takéto „vtípky“ váš vzťah dokonale utužia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies