Ústredná komisia pre referendum zatiaľ nedostala žiadne podnety

NETKY.SK • 1 Február 2015, 11:39 • 2 min
Ústredná komisia pre referendum zatiaľ nedostala žiadne podnety

BRATISLAVA - Ústredná komisia pre referendum zatiaľ nemusela v súvislosti s nadchádzajúcim referendom o ochrane rodiny riešiť žiadne podnety. TASR to potvrdila riaditeľka odboru volieb, referenda a politických strán sekcie Verejnej správy Ministerstva vnútra SR Eva Chmelová.

slovakia

left justify in out

"Ústredná komisia pre referendum nedostala žiadne podnety, sťažnosti či iné podania," priblížila Chmelová. Ak sa situácia nezmení, komisia by sa mala najbližšie zísť až v deň konania referenda.
      

Plebiscit sa uskutoční v sobotu 7. februára. Svoj hlas môžu občania odovzdať v hlasovacích miestnostiach v čase od 07.00 h do 22.00 h.
      

Občania sa budú v referende vyjadrovať k trom otázkam, a síce, či súhlasia s tým, aby sa manželstvom nemohlo nazývať žiadne iné spolužitie osôb okrem zväzku medzi jedným mužom a jednou ženou; či súhlasia s tým, aby párom alebo skupinám osôb rovnakého pohlavia nebola umožnená adopcia a následná výchova detí a či súhlasia s tým, aby školy nemohli vyžadovať účasť detí na vyučovaní v oblasti sexuálneho správania či eutanázie, ak ich rodičia alebo samotné deti nesúhlasia s obsahom vyučovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies