Úsporné a praktické riešenie do skladu, s ktorým reorganizujete celý systém od základu

NETKY.SK • 9 Júl 2020, 10:41 • 2 min
Úsporné a praktické riešenie do skladu, s ktorým reorganizujete celý systém od základu

Tovar, ochranné pracovné pomôcky, náradie alebo iné dôležité zariadenie si vyžaduje dôkladné a premyslené usporiadanie. Ide predsa o miesto, v ktorom by ste mali mať na realizáciu svojich plánov aj optimálny priestor. Nájsť však na tento účel vhodné podmienky často znamená robiť ústupky.

slovakia

left justify in out

Vy však hľadať žiadne kompromisy už nemusíte, stačí, ak si svoj sklad, kanceláriu alebo komoru s pevnými kovovými regálmi zariadite!

 

Kvalitné kovové regály sú univerzálnym skladovacím systémom pre skladové a maloobchodné priestory. Používajú sa pre archívne, kancelárske a iné skladovacie zariadenia. Môžu byť však  použité v spoločnostiach akejkoľvek veľkosti a zamerania. 

 

Ako si vybrať kovové regály?

V prvom rade záleží od toho, kam ich chcete umiestniť a ich dokonalé funkcie využiť. Modulárne konštrukcie sú určené pre vnútorné skladové priestory. Skladajú sa z kovového profilu, na ktorého povrchu sú police pripevnené buď skrutkovým alebo bezskrutkovým systémom. Takéto regály sú žiadané v skladoch s veľkým obratom tovaru, kde je potrebné organizované skladovanie do posledného detailu.

 

Ak by ste hodnoty spoľahlivého uskladnenia podcenili, tovar môže byť poškodený a veľmi rýchlo aj znehodnotený. Platí to najmä pre sklady potravín, kde sú vysoké požiadavky na umiestňovanie výrobkov v tej najvyššej kvalite. Na vyriešenie týchto problémov sa preto najviac a najčastejšie používajú spomínané kovové regály, ktoré vytvárajú podmienky pre efektívne skladovanie a ľahký prístup k sortimentu veľmi rýchlo! Vďaka nim zamestnanec nemusí tráviť čas hľadaním konkrétneho tovaru, pretože otvorené policové systémy mu poskytujú maximálnu viditeľnosť.

 

img

 

Vlastnosti, na ktoré by ste pri výbere kovových regálov nemali zabúdať

Kritérií je samozrejme viac, my sa ale pozrieme na tie najdôležitejšie, ktoré je nutné zohľadniť vždy a všade.

 

1. Prvoradý je rozmer a veľkosť regálov. Preto by mali byť tieto systémy vyberané s ohľadom na plochu, v ktorej budú umiestnené. Ak by ste museli s voľnými centimetrami šetriť, môžete si vybrať rohové regály. Takéto a mnohé iné kompaktné modely nájdete práve na majster-regal.sk.

 

2. O nič menej dôležitý je aj vzhľad skladovacieho systému. Vyberajte si preto tak, aby mali regály jednoduché tvary a dizajn, ktorý dopĺňa interiér. V tejto súvislosti nezabudnite ani na povrchovú úpravu použitých materiálov, vďaka ktorým bude jednoduchá aj ich údržba. 

 

3. Nezabudnite skontrolovať aj kvalitu upevňovacích regálových prvkov. Nemali by sa kolísať a ohýbať, preto sa pri výbere zamerajte aj na nosnosť jednotlivých políc a regálov. Tie najlepšie profesionálne regály LONGSPAN unesú až 1000 kg na policu


4. Dôležitý je aj počet políc. Nemalo by ich byť príliš veľa, pretože to potom ovplyvňuje výšku, hmotnosť a stabilitu celej konštrukcie regálu. 

 

Ak sa ale predsa len vo všetkých vlastnostiach moderného regálového systému nevyznáte, obráťte sa na odborníka. Špecialista vám vyberie vhodný model za najlepšiu cenu a vy získate flexibilné vybavenie, ktoré vyhovie vášmu zámeru. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies