Úspešný seriál Dva a pol chlapa skončí dvanástou sezónou!

NETKY.SK • 15 Máj 2014, 10:54 • 2 min
Úspešný seriál Dva a pol chlapa skončí dvanástou sezónou!

LOS ANGELES - Dvanásta sezóna obľúbeného sitkomu Dva a pol chlapa (2003) bude posledná. Potvrdila to prezidentka CBS Entertainment Nina Tassler.

slovakia

left justify in out

Televízia plánuje podobnú rozlúčku, akú pripravila tento rok pre seriál Ako som spoznal vašu mamu (2005 - 2014), pričom spolutvorca a výkonný producent Chuck Lorre fanúšikom sľubuje “celosezónny event”. Poslednú epizódu 11. série odvysielali 8. mája.

 

Hlavnou hviezdou seriálu bol počas prvých ôsmich sezón Charlie Sheen, no toho po niekoľkotýždňovom mediálnom spore v roku 2011 vyhodili. Nahradil ho Ashton Kutcher, ktorý stvárňuje miliardára Waldena Schmidta. Ten sa po smrti Charlieho Harpera (Charlie Sheen) pod kolesami parížskeho metra nasťahuje do jeho domu a zblíži sa s Charlieho bratom Alanom (Jon Cryer) i jeho synom Jakeom (Angus T. Jones). "Chuck Lorre má pripravených množstvo prekvapení, no nie som si istá, či toto je jedno z nich," odpovedala na otázku, či by sa Sheen mohol znovu objaviť v dvanástej sérii. 

 

Ďalším, kto sa postaral o poriadny rozruch, bol Angus T. Jones, ktorý seriál koncom novembra 2012 vo videu pre kresťanskú organizáciu Forerunner Christian Church označil za odpad a zároveň vyzval divákov a diváčky, aby ho nepozerali a radšej prepli na iný kanál. Dvadsaťročný herec sám seba označil za plateného pokrytca, a i keď sa neskôr ospravedlnil, jeho postavu tvorcovia zaradili k vedľajším. Zatiaľ naposledy sa v seriáli objavil v máji 2013. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona