Úspešný seriál C.S.I.: Kriminálka Las Vegas po 15 rokoch končí

NETKY.SK • 14 Máj 2015, 11:33 • 2 min
Úspešný seriál C.S.I.: Kriminálka Las Vegas po 15 rokoch končí

LAS VEGAS - Obľúbený kriminálny seriál C.S.I.: Kriminálka Las Vegas (2000) sa nedočká nových častí. Oznámila to americká televízia CBS.

slovakia

left justify in out

Namiesto toho CBS v septembri uvedie dvojhodinový špeciál, ktorým dá definitívnu bodku za 15-ročným pôsobením seriálu na televíznych obrazovkách. V pripravovanom televíznom filme sa objavia aj pôvodní protagonisti Marg Helgenberger a William Petersen.

 

Ako vysvetlili predstavitelia televízie CBS, ukončiť obľúbenú sériu sa rozhodli preto, aby dali priestor spin-offu C.S.I.: Kriminálka Cyber. Ten odštartoval na obrazovkách televízie v marci s Patriciou Arquette v úlohe špeciálnej agentky Avery Ryan. Predstavitelia CBS taktiež prezradili, že Ted Danson z pôvodného seriálu si zahrá v druhej sezóne série C.S.I.: Kriminálka Cyber, pričom si v nej zopakuje rolu D. B. Russella.

 

Seriál C.S.I.: Kriminálka Las Vegas z prostredia forenzných detektívov si počas svojich pätnástich sezón vyslúžil 39 nominácií na Primetime Emmy, pričom šesť z nich premenil na víťazstvo. Okrem toho získal šesť nominácií na Zlatý glóbus. Pôvodné herecké obsadenie tvorili okrem iných aj spomínaní William Petersen, ktorý stvárnil Gila Grissoma, a Marg Helgenberger, ktorá si zahrala Catherine Willows. Medzi ďalšie hviezdy seriálu patria Paul Guilfoyle, David Berman, Eric Szmanda, Robert David Hall, Jorja Fox, George Eads či Laurence Fishburne. Na motívy seriálu vznikli spin-offy C.S.I.: Kriminálka Miami (2002 - 2012), CSI: Kriminálka New York (2004 - 2013) a spomínaný C.S.I.: Kriminálka Cyber (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies