Úspešný nemecký DJ Alle Farben vystúpi v Bratislave: Pripravím šou, akú som ešte nikde nepredviedol

NETKY.SK • 30 August 2017, 09:30 • 2 min
Úspešný nemecký DJ Alle Farben vystúpi v Bratislave: Pripravím šou, akú som ešte nikde nepredviedol

BRATISLAVA – Úspešný nemecký DJ a producent svetového mena Alle Farben mieri na Slovensko. Jeho hity Little Hollywood, Bad Ideas alebo Rosie znejú denne z rádií. Fanúšikovia budú mať možnosť vypočuť si ich aj v koncertnej verzii. Stane sa tak 10. novembra v bratislavskej Refinery Gallery.

slovakia

left justify in out

„Jeho hudbu vnímam ako nevšednú, príjemnú a nabitú pozitívnou energiou. Na bratislavskom koncerte odznejú jeho najväčšie hity, medzi nimi Little Hollywood, ktoré ľudia určite dobre poznajú, keďže patria k najhranejším v éteri,“ vraví Marko Šebesta, riaditeľ organizátorskej agentúry Evency. 

 

Pseudonym Alle Farben, ktorý Frans Zimmer používa (*5.6.1985, Berlín), dokonale vystihuje jeho tvorbu aj životnú filozofiu. Je plná farieb, emócií a najmä slobody.

 

„Mali sme príležitosť vypočuť si jeho koncert naživo v Berlíne a tak sa nám to zapáčilo, že sme sa rozhodli priniesť tento obrovský zážitok aj slovenským poslucháčom. Bude to úžasná show, je sa na čo tešiť,“ dodáva Šebesta.

 

Alle Farben je z Berlína a toto kozmopolitné mesto výrazne ovplyvňuje jeho hudbu. Mladý umelec na každom koncerte vydá zo seba maximum a je známy tým, že počas hrania nevníma nič, len hudbu a publikum. Každé jeho vystúpenie je jedinečné. „ Na Slovensko sa veľmi teším. Verím, že sa spolu dobre zabavíme. Pripravím si hudobno-svetelnú šou, akú som ešte nikde nepredviedol,“ odkazuje slovenským fanúšikom Alle Farben. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies