Úspešné zľavové portály musia byť kvalitné a spoľahlivé

NETKY.SK • 13 November 2013, 17:44 • 2 min
Úspešné zľavové portály musia byť kvalitné a spoľahlivé

BRATISLAVA - Blížiace sa Vianoce a s nimi spojený nákup darčekov sústreďuje vyššiu pozornosť aj na zľavové portály. Štatistiky pritom ukazujú, že zákazníci aj v tomto segmente uprednostňujú kvalitu, spoľahlivosť a záruky, myslí si riaditeľ Zľavomatu Tomáš Sroka.

slovakia

left justify in out

Po veľkom rozmachu v prvých rokoch fungovania sa trh zľavových portálov postupne prečisťuje a stabilizuje. Menej spoľahliví hráči bez zázemia odchádzajú, naopak stabilné portály s vybudovaným servisom si posilňujú pozície. "Kto si myslel, že zľavový portál sa dá prevádzkovať doma v obývačke s notebookom na kolenách, zistil svoj omyl," pripomenul Sroka.

Kvalitu ponúk si podľa neho najväčšie portály strážia, pred uvedením ich dôkladne kontrolujú a zaručujú sa aj za výšku zliav. "Preverujeme, či podnikateľ tesne pred akciou nezdvihol ceny, aby potom vykázal vyššiu zľavu," priblížil. Jednotlivé ponuky môžu hodnotiť aj priamo zákazníci, ktorí poskytujú dôležitú spätnú väzbu. Nevyhnutnosťou je linka zákazníckej podpory, kde môžu zákazníci vyriešiť akýkoľvek problém s poskytnutou službou alebo tovarom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies