Úspešné trio, ktoré postaví vašu firmu na nohy

NETKY.SK • 26 August 2018, 11:00 • 2 min
Úspešné trio, ktoré postaví vašu firmu na nohy

Ak vás zaujal titulný nadpis tohto článku, zrejme patríte k ľuďom, ktorí podnikajú a majú toho naozaj dosť. Ani bežný život nie je vždy jednoduchý a snažíme sa ho zjednodušiť tým, čo nám dnešný svet ponúka. Ani v podnikaní to ale nemusí byť inak a môžete si ho niekoľkými spôsobmi spríjemniť. Vieme, ako na to.

slovakia

left justify in out

Ako začať?

Výberom správnej formy podnikania. Je to typ spoločnosti, pod ktorej menom a konkrétnym systémom fungovania a riadenia môžete svoju, zrejme aj obľúbenú, podnikateľskú činnosť prevádzkovať. U nás je to najčastejšie živnosť alebo s.r.o.

 

Vyberať si z nich budete asi na základe nutnosti počiatočného vkladu, čo je pri živnosti minimálna suma, v porovnaní s "sročkou" doslova smiešna – od 5 € v závislosti od typu živnosti. Pri spoločnosti s ručením obmedzeným je to 5000 €.

 

Dá sa založiť spoločnosť bez základného imania?

V podstate je to možné. Klasickou cestou pri jednom majiteľovi je nutnosť vkladu v plnej výške, pri dvoch spoločníkoch to ide cez ½. Ale ak si vyberiete s.r.o. s DPH na predaj, nemusíte nič z oho riešiť.

 

Takéto spoločnosti sú už predzaložené a majiteľ firmy môže podnikať v priebehu jedného dňa, čo sa naozaj oplatí. Základné imanie je splatené v plnej sume, nemajú žiadne záväzky a ani pohľadávky. Jednoducho skvelá príležitosť, ako si pre vaše podnikanie vytvoriť dobrý základ a tie najlepšie podmienky.

 

Dajte o sebe vedieť

Dosah reklamy je v dnešnej dobe naozaj obrovský a v prípade internetu to platí dvojnásobne. Oplatí sa reklama Google alebo tá Facebooková. Sociálne siete a najväčší gigant virtuálneho priestoru majú v tomto smere obrovské výhody a vy sa môžete o tom vo svojom podnikaní veľmi rýchlo presvedčiť. Vytvorte si vďaka nim správne zacielenú kampaň a nájdite klientov podľa toho, čo ponúkate na trh.

 

Vybavenie

Bez sídla spoločnosti si firmu nezaložíte. Potrebujete miesto, ktoré bude novým označením ďalšieho úspešného podniku. Ak sme na začiatku spomínali veci, ktoré nás obklopujú, priestor a vhodné vybavenie je pri práci prvoradý.

 

Ušetriť pri jeho zariaďovaní môžete aj na úspešnej renovácii tonerov, ktoré v konečnom dôsledku šetria aj životné prostredie. Vyberte si zdravotnú stoličku, dostatočné množstvo úložných priestorov a nezabudnite na dostatok svetla, pri ktorom si neničíte zrak.

 

Všetko veci, s ktorými bude váš podnik dokonale vybavený aj do tých najťažších podmienok, ktoré sa môžu z času na čas objaviť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies