US Open: Cibulkovej premožiteľka Bouchardová možno odstúpi

NETKY.SK • 6 September 2015, 10:32 • 2 min
US Open: Cibulkovej premožiteľka Bouchardová možno odstúpi

NEW YORK - Kanadská tenistka Eugenie Bouchardová sa na základe odporúčania lekárov odhlásila zo štvorhry žien aj mixu na newyorských grandslamových US Open.

slovakia

left justify in out

Navyše, možno bude musieť bez nedeľňajšieho osemfinálového boja pustiť do štvrťfinále dvojhry Talianku Robertu Vinciovú. Premožiteľka Dominiky Cibulkovej z 3. kola singlovej súťaže Bouchardová sa podľa webu podujatia pošmykla v piatok v šatni po absolvovaní svojho zápasového programu a utrpela zranenie hlavy, pre ktoré je otázne aj jej pokračovanie vo dvojhre v lokalite Flushing Meadows. Dvadsaťjedenročná niekdajšia päťka renkingu WTA Bouchardová momentálne figuruje na 25. priečke vo svetovom rebríčku. Aspoň tri úspechy v singli v rade dosiahla tento týždeň premiérovo od januára, keď bola vo štvrťfinále melbournských Australian Open.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona