Uskutoční sa jubilejný 20. ročník Výstupu na Ďumbier

NETKY.SK • 23 Júl 2010, 11:38 • 2 min
Uskutoční sa jubilejný 20. ročník Výstupu na Ďumbier

Uskutoční sa jubilejný 20. ročník Výstupu na Ďumbier

slovakia

left justify in out

Mladých turistov čaká v sobotu (24.7.) jubilejný 20. ročník Výstupu na Ďumbier. V stanovom tábore v Mýte pod Ďumbierom v okrese Brezno sa začnú schádzať už dnes večer.
"Začíname večer, kedy sa budú z celého Slovenska schádzať mladí ľudia v našom stanovom tábore. Očakávame okolo 100-150 ľudí už v piatok," povedal TASR predseda Kresťanskodemokratickej mládeže Slovenska (KDMS) Martin Krajčovič. Podľa jeho slov deň pred výstupom už tradične panuje dobrá nálada, keďže sa mnohí vidia po roku. Na dnešný večer je prichystaný aj kultúrny program, vystúpi tiež gospelová skupina zo Stropkova.
V sobotu turistov odvezú autobusy pod Trangošku, odkiaľ sa začne tradičný výstup na Ďumbier. Do tábora, kde účastníkov čaká večerný program, sa plánujú vrátiť okolo 17.00 h. "Očakávame tam okolo 300-350 ľudí v sobotu," dodal Krajčovič.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies