Usherovho nevlastného syna pochovali

NETKY.SK • 28 Júl 2012, 12:21 • 2 min
Usherovho nevlastného syna pochovali

Usherovho nevlastného syna pochovali - Zaujímavosti Nevlastného syna amerického speváka Ushera Kilea Glovera v piatok pochovali. Telo jedenásťročného chlapca, ktorého pred troma týždňami zasiahol do hlavy vodný skúter, uložili na cintorín v Atlante.

slovakia

left justify in out

img

Nevlastného syna amerického speváka Ushera Kilea Glovera v piatok pochovali. Telo jedenásťročného chlapca, ktorého pred troma týždňami zasiahol do hlavy vodný skúter, uložili na cintorín v Atlante. Kilea po nehode lekári vyhlásili za klinicky mŕtveho a 21. júla im jeho matka Tameka Foster dovolila odpojiť ho od prístrojov. "Veľmi si cením stovky, možno tisícky vašich modlitieb. Kile bol ten najzábavnejší, kreatívny, milý a slušný chlapec," napísala Foster na Twitteri.

Kile sa spolu so svojím 15-ročným kamarátom kúpal v Lake Lanier v štáte Georgia, keď do nich narazil neznámy človek na vodnom skútri. Obe deti previezli vo vážnom stave do Egelston Hospital v Atlante, Glover však od hospitalizácie neprejavoval žiadnu mozgovú aktivitu. S jeho matkou Tamekou Foster bol Usher ženatý v rokoch 2007 a 2009 a splodil s ňou dvoch synov - Ushera Raymonda V. a Naviyda Elyho Raymonda.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies