Usherov syn mal nehodu v bazéne, skončil v nemocnici

NETKY.SK • 7 August 2013, 13:00 • 2 min
Usherov syn mal nehodu v bazéne, skončil v nemocnici

BRATISLAVA - Päťročného syna amerického speváka Ushera v pondelok hospitalizovali po tom, čo sa mu zasekla ruka v odtoku na dne bazéna. K nehode došlo na spevákovom pozemku v Atlante. Usher však v tom čase doma nebol.

slovakia

left justify in out

Usher Raymond V sa hral so svojou tetou Renou Olden v bazéne, keď zbadal na dne hračku. Potopil sa po ňu, no ruka sa mu zasekla v odtoku. Olden sa za ním okamžite potopila, no chlapca sa jej nepodarilo oslobodiť. Do bazéna následne skočila aj chyžná Maria Diego, ale ani tej sa to nepodarilo. Začala preto volať o pomoc, čo začuli technici Eugene Stachurski a Benjamin Crews, ktorí v tom čase pracovali v dome. Tým sa nakoniec podarilo chlapca dostať z bazéna, pričom Stachurski mu poskytol aj prvú pomoc. Spevákovho syna potom previezli do nemocnice v Atlante, kde lekári po viacerých vyšetreniach uviedli, že bude v poriadku. Do nemocnice za ním prišiel Usher a jeho exmanželka Tameka Foster, s ktorou má aj štvorročného syna menom Naviyd Ely. 

Foster po tomto incidente podala na súde žiadosť, aby oboch chlapcov zveril primárne do jej starostlivosti, keďže Usher podľa jej slov vytvára pre nich nebezpečné prostredie. Chlapcov zveril súd do otcovej opatery vlani v auguste, takmer tri roky po tom, čo sa dvojica rozviedla. Foster vlani okrem toho prišla aj o jedenásťročného syna Kilea z predchádzajúceho vzťahu, ktorého zasiahol do hlavy vodný skúter a o niekoľko dní zraneniam podľahol. 

Tridsaťštyriročný Usher, celým menom Usher Terry Raymond IV., debutoval v roku 1994 eponymnou štúdiovkou. Po nej nasledovali nahrávky My Way (1997), 8701 (2001), Confessions (2004), Here I Stand (2008), Raymond v. Raymond (2010) a Looking 4 Myself (2012). Na konte má hity ako You Make Me Wanna..., Nice & Slow, My Way, U Remind Me, U Got It Bad, Yeah!, Burn, Confessions Part II, My Boo, Love In This Club, OMG, DJ Got Us Fallin' In Love či Climax. Celkovo predal viac ako 65 miliónov nahrávok a získal osem cien Grammy. Okrem hudby sa venuje aj herectvu, účinkoval napríklad v horore Fakulta (1998), dráme Zákony džungle (1999), westerne Texaskí rangeri (2001), životopisnej dráme Ray (2004), krimikomédii Mafiánova dcéra (2005) či romantickej komédii Vrahúni (2010). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona