Usher zverejnil videoklip ku skladbe Chains

NETKY.SK • 3 Február 2016, 12:53 • 2 min
Usher zverejnil videoklip ku skladbe Chains

NEW YORK - Americký spevák a herec Usher zverejnil videoklip ku skladbe Chains. Novinka vznikla v spolupráci s rapperom Nasom a nemeckou umelkyňou Bibi Bourelly, ktorá je spoluautorkou Rihanninho singla Bitch Better Have My Money (2015).

slovakia

left justify in out

O réžiu sa postarala spoločnosť Film the Future. V čiernobielom videu sa striedajú zábery, na ktorých spevák uteká pred políciou, je v kostole na smútočnom zhromaždení alebo sedí v policajnom aute, ktoré ho odváža preč zatiaľ čo okolostojace deti držia transparenty s nápismi "Len plním rozkazy" či "Som na rade?".


Pieseň Chains hudobník predstavil už vlani v októbri prostredníctvom interaktívneho videoprojektu na streamovacej službe Tidal, prostredníctvom ktorého chcel poukázať na policajnú brutalitu a rasovo motivované vraždy. Video pozostáva z fotografií a popisov obetí policajnej brutality a dá sa pozerať len s webkamerou. Pomocou technológie rozpoznávania tváre tak diváka napomenie, ak od nahrávky odvráti zrak.


Usher, celým menom Usher Terry Raymond IV., debutoval v roku 1994 eponymným albumom. Po ňom nasledovali nahrávky My Way (1997), 8701 (2001), Confessions (2004), Here I Stand (2008), Raymond v. Raymond (2010) a Looking 4 Myself (2012). Na konte má hity ako You Make Me Wanna..., Nice & Slow, My Way, U Remind Me, U Got It Bad, Yeah! (feat. Lil Jon & Ludacris), Burn, Confessions Part II, My Boo (feat. Alicia Keys), Love In This Club (feat. Young Jeezy), OMG (feat. Will.i.am), DJ Got Us Fallin' In Love (feat. Pitbull), Climax či Good Kisser. Celkovo predal viac ako 65 miliónov kópií nahrávok a získal osem cien Grammy. Okrem hudby sa venuje aj herectvu, účinkoval napríklad v horore Fakulta (1998), dráme Zákony džungle (1999), westerne Texaskí rangeri (2001), krimikomédii Mafiánova dcéra (2005) alebo komédii Vrahúni (2010).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies