Usher ostáva opatrovníkom svojich synov

NETKY.SK • 10 August 2013, 15:50 • 2 min
Usher ostáva opatrovníkom svojich synov

USA - Jeho exmanželka Tameka Foster požiadala súd o zverenie detí do jej starostlivosti po incidente, pri ktorom sa takmer utopil ich päťročný syn Usher Raymond V

slovakia

left justify in out

Americký spevák Usher ostáva naďalej opatrovníkom detí, ktoré má so svojou exmanželkou Tamekou Foster. Tá požiadala súd o zverenie detí do jej starostlivosti po incidente, pri ktorom sa takmer utopil ich päťročný syn Usher Raymond V. K nehode došlo na spevákovom pozemku v Atlante v čase, keď nebol doma. Prítomná bola jeho teta Rena Olden, ktorej sa chlapca uviaznutého na dne bazéna nepodarilo oslobodiť. Dokázali to až dvaja technici pracujúci v tom čase v dome. Spevákovho syna následne previezli do nemocnice v Atlante, kde lekári po viacerých vyšetreniach uviedli, že bude v poriadku. Usher má s exmanželkou aj štvorročného syna menom Naviyd Ely.

Foster počas súdneho pojednávania tvrdila, že Usher väčšinu času netrávi doma a na opatrovníctvo využíva nekompetentných ľudí. Súd jej tvrdenia však odmietol. Po vyhlásení verdiktu spevák exmanželku objal a niekoľkokrát zopakoval, že ho to mrzí. Obaja chlapci sa dostali do otcovej opatery vlani v auguste, takmer tri roky po tom, čo sa dvojica rozviedla. Foster vlani okrem toho prišla aj o jedenásťročného syna Kilea z predchádzajúceho vzťahu, ktorého zasiahol do hlavy vodný skúter a o niekoľko dní zraneniam podľahol. 

Tridsaťštyriročný Usher, celým menom Usher Terry Raymond IV., debutoval v roku 1994 eponymnou štúdiovkou. Po nej nasledovali nahrávky My Way (1997), 8701 (2001), Confessions (2004), Here I Stand (2008), Raymond v. Raymond (2010) a Looking 4 Myself (2012). Na konte má hity ako You Make Me Wanna..., Nice & Slow, My Way, U Remind Me, U Got It Bad, Yeah!, Burn, Confessions Part II, My Boo, Love In This Club, OMG, DJ Got Us Fallin' In Love či Climax. Celkovo predal viac ako 65 miliónov nahrávok a získal osem cien Grammy. Okrem hudby sa venuje aj herectvu, účinkoval napríklad v horore Fakulta (1998), dráme Zákony džungle (1999), westerne Texaskí rangeri (2001), životopisnej dráme Ray (2004), krimikomédii Mafiánova dcéra (2005) či romantickej komédii Vrahúni (2010). 

Informácie pochádzajú z webstránky www.digitalspy.co.uk, www.tmz.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies