Usher odložil vydanie albumu UR

NETKY.SK • 10 September 2014, 07:35 • 2 min
Usher odložil vydanie albumu UR

LOS ANGELES - Americký spevák Usher sa rozhodol odložiť vydanie svojej pripravovanej ôsmej štúdiovky s názvom UR, ktorá mala vyjsť koncom tohto roka. Tridsaťpäťročný rodák z Dallasu to uviedol v rozhovore pre magazín Billboard.

slovakia

left justify in out

"Nový album zatiaľ nemá stanovený termín vydania. V podstate som ho stiahol späť, dávam si s ním načas. Netýka sa žiadnej konkrétnej témy alebo konkrétneho obdobia môjho života. Keď nahrávam album, tak pracujem na 40 až 50 skladbách. S týmto albumom som sa zatiaľ nedostal dostatočne ďaleko, aby som mohol povedať, o čom bude," vyhlásil Usher. Spevák musel nahrávanie niekoľkokrát prerušiť, dôvodom bolo jeho účinkovanie v speváckej súťaži The Voice a tiež nakrúcanie snímky Hands of Stone, v ktorej stvárni bývalého boxera Sugara Raya Leonarda. V úlohe hostí a producentov sa na novinke predstavia Nicki Minaj, Pharrell Williams, Drake, Pop & Oak, Jermaine Dupri, Diplo, Ed Sheeran, Skrillex a pravdepodobne aj Chris Brown.

 

Usher, celým menom Usher Raymond IV., debutoval v roku 1994 eponymnou štúdiovkou. Po nej nasledovali nahrávky My Way (1997), 8701 (2001), Confessions (2004), Here I Stand (2008), Raymond v. Raymond (2010) a Looking 4 Myself (2012). Na konte má hity ako You Make Me Wanna..., Nice & Slow, My Way, U Remind Me, U Got It Bad, Yeah!, Burn, Confessions Part II, My Boo, Love In This Club, OMG, DJ Got Us Fallin' In Love či Climax. Celkovo predal viac ako 65 miliónov kópií nahrávok a získal osem cien Grammy. Okrem hudby sa venuje aj herectvu, účinkoval napríklad v horore Fakulta (1998), dráme Zákony džungle (1999), westerne Texaskí rangeri (2001), životopisnej dráme Ray (2004), krimikomédii Mafiánova dcéra (2005) alebo komédii Vrahúni (2010). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona