Usain Bolt prezradil najbližšie plány do budúcnosti: Futbal, usadiť sa a oženiť

NETKY.SK • 5 September 2017, 14:55 • 2 min
Usain Bolt prezradil najbližšie plány do budúcnosti: Futbal, usadiť sa a oženiť

KJÓTO - Jediný šprintér, ktorý získal zlaté medaily na 100 i 200 metrov na troch po sebe nasledujúcich olympijských hrách, Usain Bolt predpovedá, že jeho svetové rekordy na 100 m (9,58 s) a 200 m (19,19 s) budú mať dlhú životnosť.

slovakia

left justify in out

"Myslím si, že ešte chvíľu budú trvať," povedal v utorok Jamajčan Bolt na promo podujatí v Japonsku. "Naša éra s Yohanom Blakeom, Justinom Gatlinom a Asafom Powellom, a so všetkými tými chlapíkmi, bola najlepšou érou atlétov. Ak by boli prekonané, potom v tejto ére. A tak si myslím, že mám k dobru 15 až 20 rokov," doplnil fenomenálny športovec, ktorý na augustových majstrovstvách sveta v Londýne skončil svoju mimoriadne úspešnú aktívnu kariéru.

"Nemám nič na dokazovanie. To je hlavný dôvod, prečo som opustil dráhu. Po tom, ako ste urobili všetko, nie je dôvod držať sa okolo toho," dodal tridsaťjedenročný už bývalý atlét.

Na margo mladých atlétov a ich ambícií povedal: "Počas rokov som sa jednu vec naučil. Musíte chcieť byť veľký. Ak nechcete byť veľký, nestane sa to. Všimol som si, že mnoho mladých atlétov, akonáhle dostanú svoju prvú zmluvu a začnú zarábať peniaze, o iné sa už nestarajú. Mnohí sú spokojní s tým, že majú zmluvu a sú v prvom tíme. Ak je to tento prípad, potom sme v problémoch. Verím však, že zopár z tých mladíkov sa stane hladnými a keď ich dostaneme, bude to v poriadku. Zatiaľ to však nevyzerá dobre."

Z plánov do budúcnosti prezradil, že by chcel hrávať futbal, možno sa usadiť, oženiť. "To, čo som vždy chcel, bolo hrať futbal. Môj tím na tom pracuje, ale zatiaľ nič nepotvrdzujeme," povedal Bolt, ktorý je dlhoročný fanúšik anglického klubu Manchester United.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies