USA: Zverejnili nové zábery z obnoveného seriálu Akty X

NETKY.SK • 17 Júl 2015, 11:45 • 2 min
USA: Zverejnili nové zábery z obnoveného seriálu Akty X

LOS ANGELES - Televízia Fox zverejnila prostredníctvom portálu YouTube nové zábery z očakávanej novej série obľúbeného mysteriózneho seriálu Akty X (1993 - 2002).

slovakia

left justify in out

V 15-sekundovom videu sa objavili aj Gillian Anderson a David Duchovny, ktorí si v šiestich nových častiach zopakujú úlohy agentov FBI Dany Scullyovej a Foxa Muldera. Okrem nich sa do seriálu vrátia aj Mitch Pileggi (Walter Skinner) či William B. Davis (Muž s cigaretou).

 

 

Titul sa na obrazovky televízie Fox dostane v nedeľu 24. januára. Druhú epizódu uvedú potom hneď na ďalší deň, pričom aj ďalšie časti odvysielajú vždy v pondelok večer. Tvorcom a výkonným producentom projektu je Chris Carter, ktorý stál aj za pôvodným seriálom. O čo presne v nových častiach pôjde, zatiaľ nie je známe.

 

Seriál Akty X priniesol na obrazovky príbeh spomínaných agentov, ktorí riešili mysteriózne prípady. Počas vyšetrovania sa dozvedali o rôznych konšpiráciách týkajúcich sa napríklad aj mimozemšťanov. Kým Mulder týmto informáciám verí, jeho kolegyňa je pragmatickejšia. Seriál sa dočkal deviatich sezón a dvoch filmových pokračovaní Akty X (1998) a Akty X: Chcem veriť (2008). Aktom X udelili trikrát Zlatý glóbus ako najlepšiemu dramatickému seriálu. V roku 1997 toto ocenenie získali aj hlavní hereckí predstavitelia. Seriál priniesol tvorcom aj 16 cien Primetime Emmy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies