USA vyvodia voči Asadovi zodpovednosť za použitie chemických zbraní

NETKY.SK • 24 Júl 2012, 07:08 • 2 min
USA vyvodia voči Asadovi zodpovednosť za použitie chemických zbraní

USA vyvodia voči Asadovi zodpovednosť za použitie chemických zbraní - Politika Sýrsky prezident Bašár Asad bude bratý na zodpovednosť, ak urobí tragickú chybu a použije chemické zbrane, povedal americký prezident Barack Obama. Informovala o tom v noci nad

slovakia

left justify in out

img

Sýrsky prezident Bašár Asad bude bratý na zodpovednosť, ak urobí "tragickú chybu" a použije chemické zbrane, povedal americký prezident Barack Obama. Informovala o tom v noci nadnes tlačová agentúra Reuters.
      Obama na pondelkovom stretnutí s veteránmi v meste Reno v Nevade tiež uviedol, že sa pracuje na tom, aby sýrsky ľud mohol mať lepšiu budúcnosť, oslobodenú od Asada.
      Zároveň šéf Bieleho domu zdôraznil, že Asadovi a ľuďom okolo neho musí byť jasné, že svet sa díva a medzinárodné spoločenstvo aj Spojené štáty ich budú brať na zodpovednosť, ak použijú chemické zbrane.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies