USA: Vyhliadková loď naberala vodu, 72 ľudí zachránili

NETKY.SK • 20 August 2012, 11:10 • 2 min
USA: Vyhliadková loď naberala vodu, 72 ľudí zachránili

USA Vyhliadková loď naberala vodu, 72 ľudí zachránili - Svet Vyhliadková loď so 72 ľuďmi na palube narazila v nedeľu na Aljaške na skalu a začala naberať vodu. Všetkých pasažierov sa však podarilo zachrániť, oznámila dnes americká pobrežná stráž.

slovakia

left justify in out

img

Vyhliadková loď so 72 ľuďmi na palube narazila v nedeľu na Aljaške na skalu a začala naberať vodu. Všetkých pasažierov sa však podarilo zachrániť, oznámila dnes americká pobrežná stráž.
      Stráž podľa hovorcu dostala správy o menších zraneniach pri nehode 24-metrového plavidla Baranof Wind, ku ktorej došlo v zálive Glacier Bay. Prenikanie vody do lode sa podarilo zastaviť a bezprostredne sa neobjavili správy o znečistení životného prostredia.
      Väčšinu účastníkov vyhliadkovej plavby premiestnili na výletnú loď Volendam, ktorá ich mala previezť do prístavu Bartlett Cove, odkiaľ ich ďalšie plavidlo dopraví do mesta Juneau. Ďalších cestujúcich vzali na palubu lode Správy národných parkov, pričom štyria členovia posádky ostali na lodi Baranof Wind.
      Pobrežná stráž prípad vyšetruje.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies