USA: Timberlakeov kontroverzný videoklip je späť na YouTube

NETKY.SK • 6 Júl 2013, 16:24 • 2 min
USA: Timberlakeov kontroverzný videoklip je späť na YouTube

BRATISLAVA: Portál YouTube video najprv pre explicitné zábery zablokoval, no už je opäť dostupné s upozornením na jeho obsah.

slovakia

left justify in out

Nový klip Justina Timberlakea Tunnel Vision je opäť dostupný na YouTube. Video zablokovali pre zábery troch nahých modeliek, no nakoniec ho znovu zverejnili s upozornením na explicitný obsah. "Naše predpisy síce všeobecne zakazujú nahotu, snažíme sa však robiť výnimky, keď ide o náučný, dokumentárny alebo umelecký kontext a pridať príslušné upozornenia a vekové obmedzenia," napísal vo vyhlásení portál YouTube.

Justin Timberlake odštartoval hudobnú kariéru už ako dieťa. Pôsobil v televíznej šou The Mickey Mouse Club, kde stretol budúceho kolegu zo skupiny 'N Sync JC-ho Chaseza. Práve v tejto formácii sa dostal do povedomia verejnosti. V roku 2002 vydal debutovú sólovú štúdiovku Justified so singlami ako Cry Me A River či Rock Your Body a úspech zaznamenal i s ďalšou nahrávkou FutureSex/LoveSounds (2006). V marci tohto roku vydal svoj tretí sólový album The 20/20 Experience, z ktorého pochádza aj spomínaná skladba Tunnel Vision. Počas kariéry získal šesť cien Grammy, tri Brit Awards či štyri Emmy. 

Okrem hudby sa tiež venuje aj herectvu, účinkoval napríklad v snímkach Mimo zákona (2005), V reťaziach (2006), Alpha Dog (2006), Vymedzený čas (2011), Mrcha učiteľka (2011), Ide len o sex (2011) či Trouble with the Curve (2012). Tridsaťdvaročný manžel herečky Jessicy Biel sa zatiaľ naposledy predstavil po boku Carey Mulligan vo filme Inside Llewyn Davis, ktorý režírovali bratia Ethan a Joel Coenovci.

Informácie pochádzajú z webstránky www.hollywoodreporter.com.

 Upozornenie: Video obsahuje zábery nevhodné pre maloletých 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona