USA: Kruté zimné počasie ochromilo dopravu na východnom pobreží

NETKY.SK • 28 December 2010, 08:36 • 2 min
USA: Kruté zimné počasie ochromilo dopravu na východnom pobreží

USA: Kruté zimné počasie ochromilo dopravu na východnom pobreží

slovakia

left justify in out

img

Stovky uzimených, hladných a unavených cestujúcich dnes kvôli krutému zimnému počasiu uviazli na troch hlavných letiskách v oblasti New Yorku.
      Uviaznutým pasažierom rozdávajú prikrývky a skladacie ležadlá, informovali americkí predstavitelia. Niektorí cestujúci však vyhlásili, že im neumožnili vziať si späť batožinu, a tak si nemôžu vymeniť oblečenie za čisté ani použiť hygienické potreby.
      Nálada sa začína zhoršovať a v ľuďoch stúpa nervozita, pretože sú hladní. Uviedol to pasažier z newyorskej štvrte Manhattan, ktorý je na Kennedyho letisku od nedele od 18.00 h a čaká na odlet do Londýna.
      Niektorí cestujúci v newyorskom metre uviazli na celé hodiny v nadzemných vlakoch, ktoré sa pokazili vo štvrti Queens. Pasažieri podľa slov jedného z nich nemajú "ani jedlo, ani vodu" a zostali aj bez tepla.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona