US Open: Wawrinka v priamom televíznom prenose nazval Djokoviča k****

NETKY.SK • 9 September 2013, 08:10 • 2 min
US Open: Wawrinka v priamom televíznom prenose nazval Djokoviča k****

NEW YORK - Po sobotňajšom prvom semifinále na štvrtom grandslamovom tenisovom turnaji sezóny US Open dostal v rozhovore priamo na kurte netradične priestor aj zdolaný hráč, Švajčiar Stanislas Wawrinka, ktorého pokoril Srb Novak Djokovič v piatich setoch 2:6, 7:6 (4), 3:6, 6:3 a 6:4.

slovakia

left justify in out

Býva zvykom, že kým nejde o finálový zápas, fanúšikom sa prihovorí iba víťaz. Americkí televízni producenti však usúdili, že po strhujúcom 249 minút trvajúcom stretnutí tentokrát spravia výnimku.

Z tribún plného 23-tisícového Arthur Ashe Stadium sa ozval veľký potlesk hneď po tom, ako sa pri mikrofóne objavil 28-ročný Wawrinka. Švajčiar príchod televíznej reportérky zjavne neočakával, v rozhovore neudržal emócie a použil vulgarizmus. "Bol to ťažký zápas, ťažká prehra, on je, hm, on je k**** silný," vzdal Wawrinka poctu svojmu premožiteľovi Djokovičovi podľa portálu Tennisworld. 

Djokovič sa v pondelkovom finálovom stretnutí stretne s druhým nasadeným Španielom Rafaelom Nadalom, ktorý si v sobotňajšom semifinále poradil s Richardom Gasquetom z Francúzska 6:4, 7:6 (1), 6:2. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona