US Open: Tenista Robredo sa odhlásil, Lacko už je prvý pod čiarou

NETKY.SK • 19 August 2016, 14:16 • 2 min
US Open: Tenista Robredo sa odhlásil, Lacko už je prvý pod čiarou

NEW YORK - Španielsky tenista Tommy Robredo sa odhlásil zo záverečného štvrtého grandslamového turnaja sezóny US Open v New Yorku (29. augusta - 11. septembra).

slovakia

left justify in out

Nad čiaru sa posunul Rus Teimuraz Gabašvili a prvým čakateľom je Slovák Lukáš Lacko. Čas na posun má do pondelka o 18.00 h východoamerického času, keď bude žreb kvalifikácie.

Tridsaťštyriročný veterán Robredo koncom júna začal s tenisovým tréningom a naznačil smerovanie do Flushing Meadows, napokon to nestihol. V apríli podstúpil operáciu dominantnej ruky. V barcelonskom medicínskom zariadení Clínica Mapfre de Medicina del Tenis vykonali zákrok na pravom lakti lekári Jaume Vilaró-Angulo a Ángel Ruiz-Cotorro.

 

Niekdajší člen Top 5 svetového rebríčka Robredo momentálne figuruje na 150. pozícii v renkingu. Dosiaľ naposledy hral koncom februára v Dubaji v SAE.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies