US Open: Šarapovová sa odhlásila z turnaja pre zranenie nohy

NETKY.SK • 31 August 2015, 09:10 • 2 min
US Open: Šarapovová sa odhlásila z turnaja pre zranenie nohy

NEW YORK - Ruská tenistka Maria Šarapovová sa pre zranenie nohy odhlásila z US Open. Päťnásobná grandslamová šampiónka nehrala súťažný zápas od júlovej semifinálovej prehry s Američankou Serenou Williamsovou vo Wimbledone. Vynechala aj augustové hardové podujatia v Toronte a Cinncinati.

slovakia

left justify in out

"Žiaľ, nebudem môcť súťažiť na tohtoročnom US Open. Robila som všetko pre to, aby som bola pripravená na záverečný grandslamový turnaj roka, čas bol však proti. Nestihla som sa zotaviť tak, aby som mohla štartovať v New Yorku. Sľubujem mojim skvelým fanúšikom, že sa o pár týždňov vrátim do súťažného kolotoča na ázijskom turné. Teším sa, že sezónu zakončím zdravá a silná," uviedla svetová trojka vo svojom vyhlásení, ktoré sprostredkovala agentúra Reuters. Šarapovovú v hlavnej súťaži nahradí mladá krajanka - "lucky loserka" Daria Kasatkinová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona