US Open: Šarapovová sa odhlásila z turnaja

NETKY.SK • 22 August 2013, 09:11 • 2 min
US Open: Šarapovová sa odhlásila z turnaja

NEW YORK - Ruská tenistka Maria Šarapovová sa odhlásila zo záverečného grandslamového turnaja sezóny US Open pre zranenie pravého ramena.

slovakia

left justify in out

V stredu, deň pred žrebom hlavnej súťaže, to oznámil riaditeľ podujatia David Brewer. "Maria nás informovala, že nebude schopná hrať na US Open pre zápal mazového vačku v kĺbe pravého ramena. Prajeme jej skoré uzdravenie a tešíme sa na jej návrat na budúci rok," uviedol Brewer.

Dvadsaťšesťročná Ruska mala byť na US Open treťou nasadenou hráčkou, pri jej absencii sa na toto miesto posunie Poľka Agnieszka Radwanská. O jedno miesto si svoje nasadenia vylepšia aj dve slovenské tenistky, Dominika Cibulková bude 17., Magdaléna Rybáriková 29. Zásluhou Šarapovovej neúčasti sa medzi nasadené hráčky dostala jej krajanka Anastasia Pavľučenkovová, ktorá bude tridsaťdvojkou ženského singlového "pavúka".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona