US Open: Šarapovová by za ošetrenie pýtala 2500 USD

NETKY.SK • 26 August 2014, 18:55 • 2 min
US Open: Šarapovová by za ošetrenie pýtala 2500 USD

NEW YORK - Ak by ruská tenistka Maria Šarapovová mala moc meniť pravidlá, posvietila by si na oprávnenosť ošetrení počas zápasov a vedela by si predstaviť ich preriedenie prostredníctvom zavedenia poplatkov.

slovakia

left justify in out

"Myslím si, že všetci vidíme, kto ich využíva zmysluplne a kto bezdôvodne. Neviem, koľko by sa dalo pýtať za ´medical timeout´, možno nejakých 2500 dolárov. Mali by sme k tomu pristúpiť, bolo by to zaujímavé," povedala na tlačovej besede po pondelňajšom víťazstve 6:4, 6:0 nad krajankou Mariou Kirilenkovou v 1. kole newyorských grandslamových US Open Šarapovová podľa webu podujatia. 

 

Kirilenková si nechala ošetriť ľavý členok, ale jej premožiteľka pravdepodobne medziriadkovo hovorila skôr o prerušení nedávneho duelu so Srbkou Anou Ivanovičovou v semifinále v Cincinnati. 

 

"V podstate ma pritom niečo také nevyvádza z konceptu, vždy sa vrátim veľmi pozitívne. Nespomínam si na veľa prípadov, v ktorých ma ošetrenie súperky zásadne ovplyvnilo. Nikdy som sa v tomto zmysle necítila ako obeť," priznala niekdajšia jednotka renkingu Šarapovová. Keď dostala otázku, či si v rámci koncentrácie na dianie na kurte všimla herca Aleca Baldwina v prvom rade hľadiska, odvetila: "Nemala som potuchy." Na doplňujúce podotknutie, že chytil zatúlanú loptičku, so smiechom vyhlásila: "Gratulujem."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies