US Open: Rybáriková prehrala v 2. kole štvorhry

NETKY.SK • 31 August 2013, 18:55 • 2 min
US Open: Rybáriková prehrala v 2. kole štvorhry

NEW YORK - Naďa Petrovová, Katarina Srebotniková (Rus./Slovin.-3) - Vania Kingová, Magdaléna Rybáriková (USA/SR) 6:3, 3:6, 6:1

slovakia

left justify in out

Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková a Američanka Vania Kingová prehrali v sobotňajšom zápase 2. kola štvorhry žien na záverečnom štvrtom grandslamovom turnaji sezóny US Open v New Yorku (26. augusta - 9. septembra, celková minimálna dotácia 34,3 milióna USD, tvrdý povrch Deco Turf II vonku) s Ruskou Naďou Petrovovou a Slovinkou Katarinou Srebotnikovou, trojkami "pavúka", 3:6, 6:3, 1:6.

Dvadsaťštyriročná piešťanská rodáčka Rybáriková v 1. kole dvojhry na medzinárodných otvorených majstrovstvách Spojených štátov amerických 2013 v pondelok nestačila na rakúsku lucky loserku z kvalifikácie Patriciu Mayrovú-Achleitnerovú. Vo štvorhre na úrovni veľkej štvorky stále má trojnásobný osobný rekord v podobe osemfinálového 3. kola, v New Yorku bola takto ďaleko v sezóne 2010 (s Rumunkou Alexandrou Dulgherovou). 

Rybárikovej rovesníčka Kingová sa v debli na Majors už radovala z dvoch trofejí, a to na Wimbledone aj US Open 2010, zhodne po boku kazašskej reprezentantky Jaroslavy Švedovovej. Bola už aj na 3. pozícii v príslušnom svetovom rebríčku. 

Zverenkyni Petra Hubera Rybárikovej patrí 134. miesto v hodnotení štvorhry, najvyššie sa nachádzala na 50. priečke. Vlani získala deblový titul na antuke v Budapešti s krajankou Janette Husárovou. S Kingovou spolupracovala prvý raz. 

Štvorhra žien - 2. kolo: 
Naďa Petrovová, Katarina Srebotniková (Rus./Slovin.-3) - Vania Kingová, Magdaléna Rybáriková (USA/SR) 6:3, 3:6, 6:1 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona