US Open: Obnažený Nadal získal Azarenkovú na svoju stranu

NETKY.SK • 9 September 2013, 10:10 • 2 min
US Open: Obnažený Nadal získal Azarenkovú na svoju stranu

NEW YORK - Bieloruská tenistka Viktoria Azarenková má jasnú predstavu o tom, koho bude podporovať v pondelkovom finálovom zápase dvojhry mužov na záverečnom štvrtom grandslamovom turnaji sezóny US Open v New Yorku.

slovakia

left justify in out

V súboji o titul si zmerajú sily srbská svetová jednotka Novak Djokovič a druhý hráč počítačového poradia, Španiel Rafael Nadal. Práve ľavoruký Malorčan je favorit 24-ročnej Bielorusky, ktorá v nedeľňajšom finále ženskej dvojhry prehrala s najvyššie nasadenou domácou tenistkou Serenou Williamsovou za 165 minút 5:7, 7:6 (6), 1:6. "Rafa ma presvedčil, keď som ho videla trénovať bez trička," vyhlásila Azarenková.

Úradujúca šampiónka US Open Serena Williamsová bola pri vyhlásení o niečo zdržanlivejšia. "Táto sezóna Nadalovi vychádza veľmi dobre, vyvoláva dojem, že je neporaziteľný," uviedla mladšia z tenisového sesterského dua Williamsových na margo 27-ročného Španiela, ktorý v uplynulých 62 zápasoch prehral len trikrát. "Djokovič je vo finále po štvrtý raz, proti Rafaelovi má dobrú vzájomnú bilanciu. Bude to zaujímavý duel," uzavrela S. Williamsová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies