VIDEO US Open: Nick Kyrgios si počas zápasu pospal v kresle

NETKY.SK • 2 September 2015, 20:18 • 2 min
VIDEO US Open: Nick Kyrgios si počas zápasu pospal v kresle

NEW YORK – Austrálsky tenista Nick Kyrgios sa nedávno preslávil nešportovým správaním voči Stanislasovi Wawrinkovi počas zápasu v kanadskom Montreale. Začal sa grandslamový US Open a Kyrgios opäť pútal pozornosť.

slovakia

left justify in out

Počas promo akcie spoločnosti Nike pred grandslamom US Open vyzval Kyrgiosa samotný legendárny Pete Sampras, aby sa správal ako sa patrí. Pravdepodobne však nemal na mysli niečo takéto.

 

V zápase prvého kola US Open prehral Kyrgios prvý set proti Andymu Murraymu a počas krátkej prestávky sa rozhodol zdriemnuť v kresle. Nedal sa rušiť ani oznamom empajrového rozhodcu, že je už čas.

Napokon ani krátky spánok nepomohol Kyrgiosovi odvrátiť prehru, keď ho Škót zdolal v štyroch setoch 7-5 6-3 4-6 a 6-1. Murray sa v druhom kole stretne s Adrianom Mannarinom.

 



Počas zápasu diváci mali možnosť vidieť ešte jeden Kyrgiosov incident, keď mu počas výmeny vyletela z ruky raketa. Austrálčan ostal iba stáť na mieste a nechal si doniesť raketu od podávača loptičiek. Taktiež sa dostal do slovnej výmeny s empajrovým rozhodcom.

 

Zdá sa, že tenisový svet má nového búrliváka, ktorý viac ako svojimi športovými výkonmi, bude pútať pozornosť svojou temperamentnou povahou.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies