US Open: Monroe spadol do hľadiska, pokračoval a prehral

NETKY.SK • 5 September 2016, 09:46 • 2 min
US Open: Monroe spadol do hľadiska, pokračoval a prehral

NEW YORK - Ani obetavosť Nicka Monroea nezastavila španielsku dvojicu Pablo Carreno-Busta, Guillermo García-López na ceste do štvrťfinále štvorhry na záverečnom grandslamovom turnaji tenisovej sezóny US Open v New Yorku.

slovakia

left justify in out

Američan v treťom sete nedeľňajšieho súboja 3. kola za stavu 2:4 na príjme dobiehal volej zahraný blízko pri sieti, prepadol cez múrik a spadol hlavou napred k nohám divákov v prvom rade hľadiska na novom Grandstande pod úroveň dvorca. "Sledoval som iba loptičku, bežal som za ňou. Vôbec som si neuvedomil, že je tam stena," povedal kolega Donalda Younga. Tridsaťštyriročný tenista zostal otrasený ležať na zemi a potreboval ošetrenie. Po približne desiatich minútach ho lekári pustili na dvorec, nevykazoval známky otrasu mozgu a v šatni prešiel aj testom na rovnováhu. V nasledujúcom geme si Monroe dokonca udržal svoje podanie, ale v tom ďalšom už Španieli uzavreli partiu čistou hrou na 4:6, 7:6 (4), 6:3.


"Človek by si myslel, že v tenise sa v jeho hlave nič nemôže stať. Bol to okamih. Každý urobí pre víťazstvo maximum. Vidíte loptu a idete po nej, to je všetko," vrátil sa po zápase k svojmu úrazu Monroe. Lekári mu odporučili, aby v nasledujúcich dňoch absolvoval v New Yorku preventívnu prehliadku.

 

Monroe si postupom do 3. kola utvoril kariérne grandslamové maximum. Američania v prvom kole vyradili dvojky pavúka - Chorváta Ivana Dodiga s Brazílčanom Marcelom Melom.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies