US Open: Lacko nie je úplne fit, čaká ho vyšetrenie

NETKY.SK • 30 August 2014, 11:11 • 2 min
US Open: Lacko nie je úplne fit, čaká ho vyšetrenie

BRATISLAVA - Slovenský tenista Lukáš Lacko, ktorý prehral v stredajšom stretnutí 1. kola dvojhry mužov na záverečnom štvrtom grandslamovom turnaji sezóny US Open v New Yorku s Rakúšanom Dominicom Thiemom 3:6, 3:6, 2:6, nie je zdravotne úplne v poriadku.

slovakia

left justify in out

"Musím pochváliť súpera, odohral veľmi dobrý zápas. Ja som po zdravotných problémoch nebol stopercentne pripravený na súťažný duel," uviedol zverenec trénera Ladislava Simona pre sobotné vydanie denníka Šport.

 

Lacko od 1. augusta až do začiatku US Open nútene pauzoval pre zranenie, ktoré nešpecifikoval. "Budem sa snažiť čo najrýchlejšie dostať domov, kde absolvujem ďalšie vyšetrenie, ktoré ukáže, v akom som stave," povedal 26-ročný tenista. Rodák z Piešťan sa pokúsi stihnúť daviscupové stretnutie proti USA (Chicago, 12. - 14. septembra). "Dovtedy sú ešte dva týždne a ja urobím všetko pre to, aby som bol nielen zdravotne fit, ale aj herne pripravený," dodal Lacko pre denník Šport. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies