US Open: Kristína Kučová prehrala pri premiére s Petkovičovou

NETKY.SK • 29 August 2016, 19:36 • 2 min
US Open: Kristína Kučová prehrala pri premiére s Petkovičovou

NEW YORK - Slovenská tenistka Kristína Kučová neuspela v 1. kole dvojhry na grandslamovom turnaji US Open. Pri premiére v hlavnej súťaži v New Yorku prehrala s Nemkou Andreou Petkovičovou 6:7 (3), 3:6. Juniorská šampiónka US Open z roku 2007 podala bojovný výkon, v koncovkách setov však mala navrch rodáčka z bosnianskej Tuzly, ktorá bola v minulosti v elitnej svetovej desiatke.

slovakia

left justify in out

Kučovej nevyšiel úvod zápasu s Petkovičovou, keď v druhom geme stratila podanie a Nemka si po potvrdení brejku vybudovala náskok 3:0.'Slovenka v ďalších minútach vyrovnala na 4:4, v desiatom geme odvrátila setbal a po brejku v jedenástej hre išla podávať na víťazstvo v sete. Petkovičová si však vynútila tajbrejk, v ktorom slávila úspech. Na začiatku druhého dejstva sa Kučová po rýchlom brejku ujala vedenia 2:0, Petkovičová však potom získala štyri gemy v rade a zápas dotiahla do úspešného konca.

 

ženy - dvojhra - 1. kolo:

Andrea Petkovičová (Nem.) - Kristína KUČOVÁ (SR) 7:6 (3), 6:3



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies