US Open: Koukalová si prečítala, že sa mala zabiť na diaľnici

NETKY.SK • 28 August 2014, 17:22 • 2 min
US Open: Koukalová si prečítala, že sa mala zabiť na diaľnici

BRATISLAVA - Sociálne siete na internete umožňujú priamy kontakt medzi športovcami a fanúšikmi, ale sú aj platformou pre frustrovaných hazardérov.

slovakia

left justify in out

Českí tenisti o tom vedia svoje, referuje iDnes.cz počas newyorských grandslamových US Open.

"Škoda, že si nezdochla na diaľnici. Dúfam, že ťa niekto zabije. Počkám si na teba na Sparte," prečítala si Klára Koukalová na Facebooku. Konto pre priaznivcov si založila pred štyrmi mesiacmi a už uvažuje o jeho zrušení. Lucie Šafářová žasla nad slovníkom podaktorých reagujúcich, v lete jej začali chodiť vulgárne mailové výlevy: "Asi tí ľudia majú problémy sami so sebou." Radek Štěpánek po prehre v 1. kole dostal odkaz: "Skap, hajzel. Robíš akurát hanbu!" 

 

Petre Kvitovej sa po jej druhom wimbledonskom triumfe muž zo Zlínska prostredníctvom prezidentskej kancelárie vyhrážal smrťou, nevraživosť zrejme vyvolali aj poznámky poslanca ČSSD Stanislava Humla na margo presídlenia hráčky do Monaka. Volal po zbavení občianstva. "Rozumne uvažujúci človek nemôže niečo také vypustiť," podotkol Tomáš Berdych. 

Spomenutý finalista Wimbledonu 2010 nedávno pod vplyvom obvinení z korupcie verejne vypenil: "Dostávam šialené správy! Rád by som vám povedal, že môj vzťah k stávkovaniu je 0. Nezaujíma ma a nikdy nebude! Nepoznám a ani nechcem ovládať systém a princípy stávkovania! Tak dosť!!!" 

 

Skúsenosti podobného typu má aj Kristýna Plíšková. "Si neschopná, zlomím ti ruku," citovala jeden z nevraživých príspevkov a dodala: "Mne to neprekáža. Kašlem na to. Občas sa tomu aj zasmejem a potom to vymažem." Nie každý však má schopnosť povzniesť sa. Kanaďanka Rebecca Marinová vlani už ako 22-ročná po prianiach, aby zhorela v pekle, ukončila svoju kariéru. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona