US Open: Ivanovičová po sobáši so Schweinsteigerom stále nulová

NETKY.SK • 31 August 2016, 09:33 • 2 min
US Open: Ivanovičová po sobáši so Schweinsteigerom stále nulová

NEW YORK - Srbská tenistka Ana Ivanovičová sa po júlovom sobáši s nemeckým futbalistom Bastianom Schweinsteigerom ani na tretí pokus nedočkala víťazstva, jej séria nezdarov celkovo už má päť položiek, trvá od polovice júna. Hrdinka parížskeho Roland Garros 2008 a niekdajšia líderka svetového rebríčka WTA Ivanovičová podľahla v utorok v 1. kole dvojhry na newyorských grandslamových US Open Češke Denise Allertovej za 79 minút 6:7 (4), 1:6.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročná Belehradčanka Ivanovičová, aktuálne 31. v renkingu, nezužitkovala v otváracej časti náskok 5:3 ani setbal pri vlastnom podaní v dvanástej hre, nezvládla následný tajbrejk a už sa nepozviechala.

O päť rokov od Ivanovičovej mladšia Allertová (89.) bola v lokalite Flushing Meadows v 2. kole aj vlani pri svojej miestnej premiére v "main draw". Na melbournských Australian Open 2016 sa prebila až do 3. kola. Priateľka účastníka 2. kola dvojhry mužov na US Open 2016 Jana Šátrala Allertová si vo štvrtok zmeria sily s úspešnou z duelu Karin Knappová (Tal.) - Johanna Larssonová (Švéd.).

Dvojhra žien - 1. kolo:
Denisa Allertová (ČR) - Ana Ivanovičová (Srb.-29) 7:6 (4), 6:1 za 79 minút



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona