US Open: Hrbatý pochválil Cibulkovú

NETKY.SK • 5 September 2015, 11:46 • 2 min
US Open: Hrbatý pochválil Cibulkovú

NEW YORK - Slovenská tenistka Dominika Cibulková sa rozlúčila s účinkovaním na záverečnom štvrtom grandslamovom turnaji sezóny US Open v New Yorku prehrou s Kanaďankou Eugenie Bouchardovou 6:7 (9), 6:4, 3:6. Piatkový zápas dvadsaťšesťročnej Bratislavčanky v 3. kole dvojhry žien sledoval z jej lóže v hľadisku aj bývalý daviscupový reprezentant a momentálne tréner v tureckých službách Dominik Hrbatý.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročný niekdajší 12. muž svetového rebríčka sa napriek Cibulkovej prehre s 21-ročnou kanadskou niekdajšou päťkou svetového rebríčka WTA Bouchardovou pozerá na jej vystúpenie optimisticky. "Dominiku musím pochváliť za výborný bojovný výkon. Škoda, že nevyužila šance, ktoré sa jej naskytli, ale aj napriek tomu si myslím, že jej forma má stúpajúcu tendenciu. Teraz už len pokračovať v nastúpenom trende a podľa mňa za chvíľu uvidíme Dominiku tam, kde patrí, teda na špici svetového rebríčka," uviedol Hrbatý po 168 minút trvajúcom neúspešnom boji Cibulkovej s Bouchardovou.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies