US Open: Bryanovci ako obhajcovia titulu šokujúco skončili hneď v 1. kole

NETKY.SK • 3 September 2015, 07:34 • 2 min
US Open: Bryanovci ako obhajcovia titulu šokujúco skončili hneď v 1. kole

NEW YORK - Americkí bratia Bob a Mike Bryanovci neobhája vlaňajší titul na tenisovom US Open. Svetové jednotky šokujúco prehrali hneď v úvodnom kole s krajanmi Steveom Johnsonom a Samom Querreym v troch setoch 6:7 (4), 7:5, 3:6. Vlani získali vo Flushing Meadows jubilejný 100. titul na hlavnej profesionálnej úrovni, v tomto roku vyšli na grandslamovej pôde naprázdno.

slovakia

left justify in out

Bob Bryan na margo nečakaného vypadnutia stroho uviedol. "Žiaľ, hviezdy v tomto roku na grandslamových turnajoch neboli na našej strane." Johnson si myslí, že americké tenisové dvojičky sú stále najlepšími deblistami sveta. "Bryanovci môžu túto sezónu hodnotiť ako neúspešnú, keďže nevyhrali žiaden grandslamový turnaj, stále sú však svetovými jednotkami. Určite sa ešte nechystajú do tenisového dôchodku a na ich konto pribudnú ďalšie trofeje," zdôraznil Johnson pre akreditované médiá.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies