US Open: Berdych sa dodatočne ospravedlnil rozhodkyni

NETKY.SK • 6 September 2014, 07:47 • 2 min
US Open: Berdych sa dodatočne ospravedlnil rozhodkyni

NEW YORK - Český tenista Tomáš Berdych deň po prehre s Chorvátom Marinom Čiličom vo štvrťfinále US Open v New Yorku verejne uznal, že v dôležitej spornej situácii sa nemýlila arbiterka Louise Engzellová, ale on.

slovakia

left justify in out

"Ospravedlňujem sa rozhodkyni zo včerajška. Mala pravdu. Emócie ma zbavili súdnosti. Sorry," uviedol Berdych prostredníctvom Twitteru.

 

Finalista Wimbledonu 2010 Berdych za stavu 0:2 na sety, 4:2 a 30:15 pri svojom podaní dobehol loptičku pri sieti a odohral ju, ozvalo sa však zahlásenie chyby. "To myslíte vážne? Nepobudli ste pridlho na slnku? Ak by mi tá loptička spadla dva razy, nikdy by som ju nemohol takto trafiť. Držali ste niekedy raketu v ruke? Nikdy! Toto je najpríšernejší verdikt v mojej kariére!" vykrikoval Berdych. Následne prišiel o servis a napokon padol v troch setoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona