US Open: Beck prehral v 1. kole kvalifikácie dvojhry

NETKY.SK • 21 August 2013, 09:45 • 2 min
US Open: Beck prehral v 1. kole kvalifikácie dvojhry

NEW YORK - Slovenský tenista Karol Beck prehral v utorňajšom zápase 1. kola trojkolovej kvalifikácie o postup do hlavnej súťaže dvojhry mužov na záverečnom štvrtom grandslamovom turnaji sezóny US Open v New Yorku (26. augusta - 9. septembra, celková dotácia 34,3 milióna USD, tvrdý povrch vonku) s Víctorom Estrellom-Burgosom z Dominikánskej republiky 5:7, 3:6.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný zvolenský rodák Beck, kedysi 36. vo svetovom rebríčku ATP, naďalej má na úrovni veľkej štvorky osobný rekord v podobe osemfinálového 4. kola práve na medzinárodných otvorených majstrovstvách Spojených štátov amerických, a to spred deviatich sezón. 

Zo Slovákov sa v kvalifikácii v areáli Billie Jean King USTA National Tennis Center v lokalite Flushing Meadows ešte predstavia Andrej Martin a debutant na úrovni veľkej štvorky Miloslav Mečíř mladší. Právo na štart priamo v hlavnej singlovej súťaži majú Martin Kližan a Lukáš Lacko, medzi ženami Dominika Cibulková, Magdaléna Rybáriková, Daniela Hantuchová, Jana Čepelová a Karolína Schmiedlová. 

Dvojhra mužov - kvalifikácia - 1. kolo: 
Víctor Estrella-Burgos (Dom. rep.) - Karol Beck (SR) 7:5, 6:3 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies