US Open: Bartoliová poprela chýry o romanci so Sockom

NETKY.SK • 29 August 2013, 09:36 • 2 min
US Open: Bartoliová poprela chýry o romanci so Sockom

NEW YORK - Čerstvo už len bývalá francúzska tenistka Marion Bartoliová v stredu verejne poprela oprávnenosť chýrov o jej vzťahu s Američanom Jackom Sockom.

slovakia

left justify in out

Šum s takýmto obsahom vyvolal publicista Matt Cronin, keď prostredníctvom Twitteru uviedol: "Takže takto: zdá sa, že Marion Bartoliová ´neoficiálne´ randí s Jackom Sockom. Jej privátna wimbledonská trofej? :)"

Keď sa zvesť doniesla k 28-ročnej úradujúcej šampiónke z londýnskej grandslamovej trávy, Bartoliová - takisto cez Twitter - odtušila: "TennisReporters - absolútne nie!!!!!! Sme len kamaráti!!!! Matt, jedno odporúčanie: keď ma uvidíš, bež!!! Tak rýchlo, ako vieš." Cronin zareagoval: "Keďže som trochu starší ako Ty, dúfam, že tá achilovka Ťa stále limituje a mne to poskytne výhodu :)" 

V súvislosti s Francúzkou v júli po jej životnom triumfe v britskej metropole vyvolal rozruch reportér John Inverdale, keď vo vysielaní BBC položil básnickú otázku: "Myslíte si, že Bartoliovej otec, keď jeho dcéra bola malá, vyslovil upozornenie ´Nikdy nebudeš môcť stavať na výzore, nestaneš sa Šarapovová, takže musíš byť zaťatá a bojovať´?" Hovorca BBC v kajúcnom komuniké uviedol: "Považujeme túto poznámku za necitlivú a vyjadrujeme ľútosť nad tým, že odznela." Tenistka s nadhľadom povedala: "Úprimne, nezáleží mi na tom. Áno, nie som blondína, to je fakt. Vari som prahla po modelingovom kontrakte? Nie. Snívala som o wimbledonskom titule. Absolútne áno." Samotný Inverdale vyhlásil, že je veľký obdivovateľ Francúzky, ktorá svoj premiérový titul na úrovni veľkej štvorky získala na 47. pokus: "Ona je neskutočný vzor pre ľudí bez parametrov rodeného športovca." 

Bartoliová dva týždne po nečakanom ukončení aktívnej činnosti je v New Yorku na grandslamových US Open v úlohe odbornej komentátorky pre Eurosport. Dvadsaťročný Sock v utorok v 1. kole prekonal Nemca Philippa Petzschnera. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies