US Open: Austrálčan Tomic v hlavnej súťaži, dostal voľnú kartu

NETKY.SK • 14 August 2014, 10:16 • 2 min
US Open: Austrálčan Tomic v hlavnej súťaži, dostal voľnú kartu

SYDNEY - Austrálsky tenista s chorvátskymi koreňmi Bernard Tomic dostal voľnú kartu na štart v hlavnej súťaži záverečného grandslamového turnaja sezóny US Open. Informovala o tom agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Juniorský šampión US Open z roku 2009 sa po sérii prehier prepadol v rebríčku ATP a hrozilo mu, že bude musieť hrať v New Yorku kvalifikáciu. Predstavitelia Austrálskeho tenisového zväzu (Tennis Australia) mu však vo štvrtok udelili voľnú kartu a predstaví sa tak v hlavnej súťaži.

 

Dvadsaťjedenročný Tomic po dvoch operáciách bedrového kĺbu a šesťmesačnom trápení sa na kurte vypadol z prvej stovky svetového rebríčka. Júnový triumf na turnaji ATP v Bogote ho však katapultoval späť na 70. pozíciu. "Je skvelé, že mi udelili voľnú kartu. Musím sa poďakovať predstaviteľom Tennis Australia, že mi dali túto možnosť. Môžem sa tak plne koncentrovať na prípravu. Dúfam, že na US Open nadviažem na moje posledné úspešné výsledky," vyznal sa Tomic.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies