US Open: Americkú voľnú kartu si vybojoval Odesnik

NETKY.SK • 7 August 2014, 13:00 • 2 min
US Open: Americkú voľnú kartu si vybojoval Odesnik

BRATISLAVA - Wayne Odesnik si v internom súperení amerických tenistov pod názvom USTA Pro Circuit US Open Wild Card Challenge vybojoval voľnú kartu na štart v hlavnej súťaži dvojhry mužov na záverečnom štvrtom grandslamovom turnaji sezóny US Open v New Yorku (25. augusta - 8. septembra).

slovakia

left justify in out

Neštartuje síce na tohtotýždňovom challengeri v Aptose, ktorý je posledným štvrtým zohľadňovaným podujatím po Binghamtone, Lexingtone a Vancouveri, ale dvaja zostávajúci rivali s teoretickou šancou nesplnili svoje výzvy. Austin Krajicek aj Chase Buchanan prehrali už v 1. kole, pričom potrebovali finále, resp. titul.

 

Ľavoruký 28-ročný niekdajší 77. hráč renkingu ATP Odesnik figuruje na 168. priečke vo svetovom rebríčku. V "main draw" na medzinárodných otvorených majstrovstvách Spojených štátov si zatiaľ zahral päťkrát (naposledy v sezóne 2009) a v rokoch 2007 a 2008 bol v 2. kole. Medzi ženami si už dávnejšie vybojovala voľnú kartu tohto typu Nicole Gibbsová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies